BRATZ

Kollade nyss på bratz, den filmen haha. Kan ju inte säga att den var jättebra, äkta tjejfilm! handlade typ om mode, bråk, populära tjejer och shopping kan man säga.. men aaah, haha vad ska man säga? Är man inte på topp så............ 




100131

Jag har verkligen inte gjort någonting idag. Man kan ju inte säga att jag är på topp direkt.. men det är ju trots allt söndag!
Funderar på parfymen här nedan.. Har ju den lila. Men har bara luktat på denna lite snabbt så kommer inte ihåg hur den va. Någon som har den eller tycker den luktar gott/äckligt? ;)




Britney Spears ~ Circus fantasy 

Nomadic&love

Kände att jag bara var tvungen att slänga in två låtar från backyard här! :)





Backyard babies

Igår blev det först en fika med Fridan och Lissen! ;D
Sen hem och fixa sig lite inför Backyard babies! Sjukt kul vare:) Rätt coolt faktiskt att dom bara spelar i Stockholm och just Nässjö i hela Sverige. Bara för att dom är härifrån hihi. Har dock aldrig lyssnat särskilt mycket på dom innan, inte mina favoriter eller så, men när de sjöng dom låtar man kunde lite var det asbra!
Vi hamnade nästan längst fram i kön, så därför nästan längst fram vid scenen också :D  Fast vi var tvugna att backa sen efter några timmar typ för att vi inte skulle dö eller nått.
Fett värd och kul kväll! tack♥





Kan inte säga att mina fina mobilbilder äger haha,
tagna en bit ifrån scenen också;p

100127

Nu ska jag sätta mig med en drickyoghurt och pomelo och kolla på GLEE! Men jag blir lite förvirrad, gick det inte i 4an innan? Nu går det ju i tv400. Men det gör ju inget;) eller jag hoppas att jag har den kanalen bara! Imorgon går jag bara till 12, och sen på fredag är det studiedag så blir en lång helg:D \johanna 

Up;
Okej, det var gamla avsnitt. ;)


läxxxxa

Sitter här framför engelskaboken med lite honey pomelo och försöker hitta massa ord och annat. Och jag som inte ens har börjat med historian än! Hade ju tänkt att gå och lägga mig lite tidigt idag, blir alltid runt 12 annars. Men får väl börja med att lägga mig tidigare imon istället haha. Nu ska jag dö lite. Puss!


glassig

Jag tycker nästan lite synd om glassbilen när den står där utanför på gatan och låter och ingen kommer och vill köpa glass:S haha men vem köper iskall glass på vintern av glassbilen när det är såhär kallt ute som idag? Inte många tror jag faktiskt inte. Stackarn!
Förövrigt har jag mitt gamla vanliga nummer nu igen. Äntligen!
\johanna


100125

Idag hade jag två prov som inte gick alls bra! Samhäll&Matte. Gaaaah! Det kan ju alltid säga endel om hur min dag har varit.. Satt kvar i skolan till 5 haha! Fast nu är jag ju glad ändå, man orkar ju inte vara allt för långsinnt eller ah nått sånt(?) hehe. Vi hade bild på estetisk verksamhet idag också. Vi fick måla av den som satt mittemot utan att kolla på pappret, det gick inte alls bra haha men ganske kul!
Har suttit och kollat runt på lite sidor efter kläder och sånt, v i l l h a! Kanske blir att beställa nått från HM sen. :)
Puss!


nanananaa



O m & o m & om h e l a t i d e n . C a n ' t s t o p l i s t e n 


cpdag

Den här dagen suger ganska hårt faktiskt. Har typ bara sovit och pluggat:S Eller jaa, pluggat och pluggat hehe.
Pappa fick läsa dom 2 första kapitlerna högt i boken vi ska läsa på svenskan också:p Orkade aldrig börja i den annars, även att vi får välja valfri;) Tjuvarnas stad heter den.
Något mer som var snällt var att han fixade voddler till mig innan också! ÄNTLIGEN :) Vårat varmvatten tog slut innan idag också, precis när jag skulle duscha:( Och det har inte kommit tillbaka än heller. Får nog vänta tills imon.

Men snart börjar en annan del av köping haha rätt kul och därefter Johan Falk - National target ((((((:


hahahaa(y)

¨Lördag

Var nere på stan innan, jag köpte dock inte så mkt. Ett par tights, en penna och ett suddi bara:p Provade massa på vila, fast dock var det nästan snyggare på galgen. Hittade ett par asnice leggings också som jag ska köpa sen senare:) Hatar förövrigt att jag har så långa ben ibland. Allt i min storlek är typ för kort i benen, i armarna också för den delen.

När jag kom hem år jag min första semla för iår! Den enda iår också tror jag för är inte riktigt det godaste jag vet, men helt okej.
Nu måste jag plugga:S Första gången nånsin på en lördag typ, men har 2 prov på måndag och har inte övat nått.. puss! 


100122

Dagen idag började med att bara lite efter att jag precis hade hoppat på bussen så fastnade den typ:p den kunde inte svänga in på den andra vägen eftersom dom gräver i vägen där och det var för smalt för bussen hehe. Så fick åka en annan väg till skolan utan att några fler fick hoppa på, ganska kul ;) På engelskan redovisade vi lite också typ inproviserade bara lite om vilka kända personer vi skulle bjuda på middag. Fett kul att lyssna på endels ;D 
Efter skolan väntade vi som vanligt på bussen och sen blev det en fika och snack på thimpan med liiisen!<3 :)))))))
Sen när jag kom hem väntade en god hempizzzzaaaa! like it. Har så lust med att sjunga kareoke! Var 643745 7 år sen typ och vet inte vart maskinen är ens, sen sover mamma och pappa tror jag. Men varför inte!
\johanna   
 


IKEA

Kom på en sak! Igår skulle jag gå in på IKEA med papi och nikoleus för att fika och kolla lite. Men när vi kom in var det typ en stor vit branddörr med bara en liten öppning mellan kassorna och ingången kan man säga.. Personalen ropade ut massa koder typ 1000 och sånt till varandra också. Allt var jätte skumt!
Sen iaf så ropade de ut viktigt meddelande att alla var tvungna att lämna lokalen för det var "tekniska fel" och herregud vad mycket folk som skulle ut där samtidigt! Lite panik hehe. Sen när vi hade gått ut en bit hörde man ett larm som gick på typ! Jag blev lite ledsen att jag inte kunde kolla på det jag ville:' )  Men hade gärna velat veta vad som hade hänt där inne egentligen?;O


lördag? söndag?

Helllo alla! Får bli ett litet nattinlägg här, bara för att kjag inte ens är trött:) Magi och carrrro var här. Vi kollade på film(er)snackade datan och åt massa nyttigheter. hihi ne. Mest pizza och chips. Jag vet inte om det är lördag eller söndag just nu. Igentligen är det väl söndag bara för att det är över 12, men jag vill ju att det ska vara lördag och jag har ju inte heller sovit så det får vara lördag en liten stund till bara! Alltid detta;) Ha det bra och sov gott puss:*


100115

Idag på klfen fick vi vårat nya schema som gäller för vårterminen, alltså på måndag då. Det var inte alls lika bra som det vi har nu..:S En sak som dock ska bli lite kul är att börja med estetiska verksamheten, bild :D. Lär bli mycket roligare än datakunskapen vi haft innan!
När jag kom hem satte jag på melodifestivalen 2002 skivan ;O hahaha ganska kul med så gamla låtar ibland. Hoppade runt massa och mamma sa att jag var hysterisk HAHAA jaja like it
Verkligen inte sånna låtar jag brukar lyssna på! Men här har ni två från skivan..;D

den första kommer jag inte ens ihåg(?) haha

100114

Idag hade vi ett till nationellt-prov i engelska (på låtsas då eller vad man ska säga). Känns som att det gick lite bättre än igår iallafall! Igår var det läsförståelse och idag hörförståelse;) Sen efter skolan blev det en fika på thimpan men lisen och magggi! Muffins, dumlechokladmjölk & cola;D gottttt!  
Nu har GLEE börjat, ha det bra! \johanna





Honey pomelo



Åt lite av en sån goding nyss. Andra gången jag åt det, och
det är bara för gott! Den är orange egentligen, och man får
skala massor. vet inte om dom på bilden är omogna eller en
typ annan sort. Men om ni inte har testat, testa testa! värt



100113

Ganska vanlig dag. Det var lika jobbigt som vanligt att gå upp särskilt när man vet att resten av klassen, förutom vi som har tyska ligger och sover!
Sista datakunskapen idag också, känns väldigt bra faktiskt, fick veta mitt betyg också som jag egentligen redan visste som känns ännu bättre,, MVG;D Stolt faktiskt har aldrig i hela mitt liv fått ett MVG i betyg! Det har bara vart på några enstaka prov och bilder och sånt i högstadiet!
Förresten så gjorde vi nationellaprov-test idag på engelskan, huuur svårt som helst!! Och jag som tyckte jag var bra på engelska innan längtar verkligen inte tills det riktiga kommer! 
På samhällen försökte jag komma på vad semla i varm mjölk hette, hehe och lisa vägrade säga med än de två första bokstäverna så det var inte alls lätt. Men har för mig att det heter hetvägg kanske? :
\johanna



2010

Tänkte att jag skulle börja skriva lite här igen nu. Inte för att det är särskilt många som läser.. men kan vara kul ändå och att bara få skriva av sig lite.

Det har redan gått snart 2 veckor på det nya året! Jag hade inga nyårslöften eftersom jag vet att jag inte skulle kunna hålla dom hehe. Eller okej inte det med att man inte får äta godis på ett helt år iaf!
Får väl skriva lite vad som hänt dom senaste veckarna nurå, bara för att jag är så seg på att uppdatera! Jag som tänkte att jag skulle börja såfort det blev 2010:P

Först julen då (julafton) spenderades med släkten och familjen ute på landet hos mormor och morfar:) massa myyyys! Mat, KalleAnka och allt det där på tv, och sen kom tomten med massor paket också har ju två små-kusiner och en av dom blev lite rädd för tomten först, hehe så söt! Orkar inte skriva allt vad jag fick för kommer faktiskt inte ihåg;D men bl.a. en skidhjälm, OC-box, värmespray, pengar, presentkort och sånt. En foto-bok från turkietresan också bara för att jag älskar Turkiet♥ 
Jag kan ju säga att det blev mycket träffar med släkten där runt jul! 


Christmas eve

Sen nyårsafton då. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli en bra dag! Hade tillochmed strykigt över den i min kalender;) Men sen blev det ju bra iaf! Först var jag med mamma&pappa tillsammans med massa andra familjer och åt massa god nyårsmat;D sen vidare till Maggggi och sen Angiepangie;*. Kände inte alls många där och vi var bara 4 tjejer resten killar, men det var kul! Sen parken då och känns som att man kramade över 100 pers där nere hehe folk öööverallt ju!

Sen får vi ju inte glömma nyårsfestivalen i Uppsala! Där jag träffade några av mina underbara konfakompisar bl.a.:D Gillar er alla starkt! Sen var det många andra trevliga människor där också. Lite lamt & så nästan, men det var bra iaf!

När jag kom hem därifrån tog jag det mest lugnt hos mormor&morfar, åkte spark typ haha kul faktiskt! 


koko


gustaf

I fredags åkte jag pulka med Liisen och Fridan Så längesen jag åkte pulka innan det, fett kul. Dock svinkallt! Men har alltid kul med er:D<3 
Bilder kan komma lite senare.. \johanna


      


RSS 2.0