OC :')

Har precis kollat sista avsnitten av första sesongen OC nu.. Så sorgligt är det, började gråta hehe. Nu vill man ju bara kolla vidare så är ganska så glad att jag har andra sesongen också:)))) lär ju inte dröja länge innan den kommer fram, puss! 

lovet

Ne nu har jag inte skrivit på ett tag. Har inte haft tid, orkar inte riktigt heller just nu men här har ni massa  småbilder från Sälen här iaf. & jag tror nog att bilderna får tala för sig själva eller nått sånt....:D





fint.




hejdetärlov!

Sportlov nu, härligt! Hade bara en lektion idag i skolan, sen fika och stan med mina fina flickor<3
Nu håller jag på att packa för fullt, eller det går inte så snabbt, är alltid lika seg när det gäller att packa.. för att inte tala om att packa upp. Ska iallafall till Sälen:) En buss med en massa sköna människor också så kommer troligtvis bli en toppenvecka!;*


Hoppas ni får ett bra lov alla! Eller de som har lov denna veckan då.. puss! 



Bjuder på en bild från 2008;) hahaa aja.  


100210

Hoppade över historiaprovet idag, som de flesta andra, har ju värkligen inte orkat öva till det! Eller inte velat kanske man ska säga..
Nu har jag precis kommit hem från mina kusiner. Jim fyllde 7 så blev lite tårta och kladdkaka och sånt(y) Spelade lite wii och byggde torn som var mycket högre än dom båda haha så söta!
Nu måste jag göra lite tyska och kanske svara på brevet jag fick igår, hm.. ja. puss! 

mhm


hihi♥

tyskland

Oh vill bara spy nu, mår så jäkla illa! Har precis ätit pizza, och det som annars brukar vara asgott. fyfan!
Men över till annat!
Idag på tyskan fick vi som ska till tyskland brev från våra tyskar. (Jag ska till tyskland på "utbyte" i ca en vecka btw). Min heter Franziska. Hon verkar snäll och allt så blir nog bra:) Rätt kul att läsa deras brev när dom skriver på svenska, blir ett och annat fel haha. Gud vad jag kommer faila på mitt köänns det som! aja, puss!

100208

Var inne på Åhlens och köpte en ny parfym innan, mums.
Nu har jag väntat flera timmar på att jag ska börja öva till historia-provet, men gör det aldrig! Fast vet att jag aldrig kommer kunna provet iallafall! Hatar verkligen historia! 
Sitter och lyssnar på fireflies istället i mina älskade högtalare som jag fick av min lillebror hihi. Eller ah, fick och fick kanske man inte ska säga. Mycket mycket roligare än att plugga iallafall;)

Söndag

Kollade på massa OC-avsnitt innan, älskar det! & Seth haha, så skön. Var på ikea innan också. Har inget att skriva så nu ska jag nog kolla mer OC;) \johanna 

Städning..



Paket

Fick hem två paket igår med saker jag beställt! Min POC-hjälm och 2 OC-boxar :)))) asbra!" \johanna

"resan"

Okej, det hela började med att jag fick näsblod (som vanligt) Sen var det 2 cpkillar som typ filmade oss på tåget eller vet inte vad dom höll på med;S Hann typ bara en timme på stan, och en på a6 också, hehe. När vi skulle beställa lite nuggets på donkan så fick vi varsin hel meny också hahaha och en liten dricka var dyrare än en mellan weird! Missade tåget (som vanligt det också) och gick förbi samma vakt/polis typ 10 gånger haaha, ända han gjorde var att dricka kaffe, han tyckte det var billigare och bättre än våra vitamin well drickor.. hmm kaffe är verkligen inte gott! Vi såg också ett 2våningståg får man inte glömma hehe. puss!






Jkpg

Hej, igår var jag och lisa i Jönköping, vi åt upp våra pengar hejdå


hheeewwwjh

emilbooi her, lisabooi her too-.-
fett med nice, det äger ju!
tiiiiiiieeeeeeep ganska feeejnt ;*
vi är snigga, sötnowsar tihihihi
bajs på er/////////////// emil !

hheeewwwjh

emilbooi her, lisabooi her too-.-
fett med nice, det äger ju!
tiiiiiiieeeeeeep ganska feeejnt ;*
vi är snigga, sötnowsar tihihihi
bajs på er/////////////// emil !

100204

Torsdag, och denna veckan har gått jättesnabbt! Sen har klarat av geografiprovet, ingen aning om hur det gick faktiskt.. Var hos skolsköterskan idag också på sån dära hälsokontroll typ, och jag är 1.78! Jag som trodde jag var 1.76 typ, fast det var ju iochförsig väldigt längesen jag mätte mig före detta;) Ska äta mer frukt och mindre sötasaker också, hehe. jaaaa. \johanna  
 


luktar klor

Sitter här med vatten i örat och luktar klor, var ju i rosenlundsbadet idag, kul vare!;D Fanns visst med några fler vi kände också haha.
Men kom på att det var väldigt längesen jag badade i äventyrsbad sist!
Nu måste jag plugga geografi, typ vulkaner, jordbävningar och sånt har prov imon:S
puss!

Seg

Gud vad seg jag är..
Imon är det iallafall bad som gäller! På rosenlundsbadet. Lite fail av mig & lisa att välja det, vi vet typ inga andra som ska dit eller nått, men det blir nog kul;D Nu m¨åste jag nog kolla vilken bikina jag ska ha och lite, haha. Puss \johanna


RSS 2.0