Öland.

hej, var ett tag sen jag bloggade nu. Sitter här vid en betaldator på öland nu, så det är därför (;. Skitfint väder här! Bada&sola varje dag typ :)) Men nu är det bara 2 minuter till jag får sitta här.. så pusspåer! :*



silvershampoo&foundation

Var nere på stan idag och köpte silvershampoo till mitt blond/gula hår (y). Det blev en till puder-foundation också, denna gången med solskyddsfaktor, "true match minerals från L'oreal. (;  Packar förfullt till öland nu, är lite efter med det känner jag. Måste måla naglarna också (a. rooooosa ♥  Sen är jag redo.




Untitled.


Godnatten! :*


Cola.

 
drack lite cola innan, btw. dock ifrån en vanlig svensk burk.
Skulle vart lite kul om det var ifrån någon av dom över istället.
jao. solen ska stanna heeeeela sommaren nu. right?



?

sitter här med blekningsfärgen i håret nu.
Är inte säker på att det kommer bli så bra, men...... det märker vi.


Shopping.

Var nere en runda på stan innan, köpte lite grejjer. Var och åt med mamma och lillebror på Cocothai också ;). Expediten på Åhlens övertalade mig att jag inte skulle färga brunt. Så det fick bli blonda slingor istället. Kommer upp bild senare. Nu har jag massor att göra, eftersom det blir Öland snart. typ gå ut och sola :)). m.m.m.m.m.m.m.
 

jeansleggings; vila, hårfäg, SOLO, 
cleaning mousse, parfym; Britney Spears, 
"pattern boxers"; pieces; vila,
armband; lindex, öronhängen; vila,
makeupsvampar, compact powder. 



Övningskörningskurs.

Var på övningskörningskursen idag, det var rätt segt, höll på i typ 4 timmar. Men det blev ändå en del skratt ,) vet inte riktigt vad det var med mig. Men nu har vi fixat det iaf, som tur var så var det några andra folk man kände där också :)). Så det blev lite roligare.
Nu ska jag nog packa lite till öland. puss!


pretty cool.


färga?

Fick precis ett ryck att jag måste färga håret. brunt, typ imon. Gillar inte alls min hårfärg nu. Men vet inte riktigt, jag har ju fått rätt ljust hår nu, om det kan bli konstigt om jag färgar det brunt? Jag vågar inte färga det blont men brunt kanske. Jag vill ju inte att det ska bli typ oranget ellewr nått:$ Har aldrig färgat håret hemma innan heller.. bara hos frisörer. Så ni får järna ge lite tippppps här va. Jag hade ju brunt hår med lite slinger i (som dock bara syntes ibland) för ett tag sen, men vi får se hur det blir med det :). Vill vara blondie sen igen när skolan börjar där nån gång.. Men orkar inte vänta så länge med att färga det. Vad tycker ni?
Kanske är jag brunhårig imorgon igen. Vem vet.

 


dagens outfit.

Märkte att jag hade fått mitt barnbidrag idag, visste inte om jag skulle få det eftersom jag har redan fyllt 16 och har slutat skolan ju, men det fick jag :DD
Här kommer en lite' suddig bild på dagens kläder, men bättre än inget ;)



cardigan- gina
tunika- vila
kjol- vila


090621.

Hellllo, kom nyss hem från små kusinerna :). Vi var och åt med dom (med familj, och mormor&morfar på någon restaurang i Jkpg. & innan det var jag och familjen på ikea och a6. Köpte lite grejjer. Var och kollade på en tv till mig också :))))), vill ha nu!


linne- Bikbok
bikinis- H&M
ögonpenna- H&M


Midsommmmmmar.

Var som sagt hos mormor och morfar igår, det blev värsta äkta midsommaren kan man säga, hehe. midsommarmat, tårta, vagn efter morfars traktor, klädde midsommarstång, kransar, dans runt midsommarstången(!), m.m. Sen på kvällen var det feeeeest! kom senare, så det blev på stan, och sen efterfeeeeest hos Mathziboy ;D. Jag, tilda och lisa är långa. (;
ja, jävlabra!  




braaa.

Midsommarafton blev lyckad! Men mer om det sen, nu ska jag ut och jobba lite.
seee yaaaaaaa! ♥


CSIMiami

Kollar CSI Miami nu, kolla på det, det går i 5an. Det är fett bra!


SCI Miami.


landet.

Imorgon är det midsommarafton, så vi ska ut till landet till mormor och morfar, deras katter har fått små gulliga kattungar, så det blir mys :). Kusinerna, moster och Hasse kommer också vara där. Det blir nog att äta lite midsommarmat och åka släp efter traktorn och sånt som man gör på landet ;D. Får se om det händer något på kvällen sen..? <3 



så söt!
denna är dock mycket äldre nu :)



Always.

Taggar inför midsommar imon!




bakgrund.

Har fixat lite fin bakgrund och så till bloggen nu. Bra att du kom på det lisen, ♥
Känns som om jag har feber eller nått, är typ varm och kall på samma gång, så det får nog bli att sova nu.. Imorgon ska jag iallafall städa ena delen av min garderob bl.a. heh. Ni vill inte veta hur det ser ut där inne. Har alltid tänkt att "det kan jag ju göra på sommarlovet istället", men nu är det ju sommarlov så, ja. får se hur det blir med det. Puss! 


dagens outfit.


jeans; Cheap Monday
grått linne, under vitt; Spanien
vitt linne; Monki
tröja; Solid Jeans
halsband; Efva Attling



one point left.

Märkte precis att jag bara har en poäng kvar tills jag får ett presentkort på 250 från gratismakeup. Frågan är bara vart jag vill ha det, Åhlens, KicksH&M eller Nelly.. 
Vart skulle ni vilja ha ett presentkort? :)
- det fick bli på H&M! 


 Om du vill bli medlem, det är gratis.
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=94531


Desperate Housewives.

Ska till Visingsö imorgon med mamma och äta glass och ta kort med hennes kamera bl.a. Det blir nog bra :) 
Vem vet, det kanske kommer upp lite kort därifrån på bloggen sen.
Men nu ska jag gå och borsta tänderna, vilket inte är alls kul, men jag gör det såklart ändå. kollar nog lite i veckoRevyn också om ni vill veta, haha. Sen sova.
förresten, såg ni sista avsnittet på desperate housewives nyss? hoppas på att det var Susan och Mike som gifte sig, hih. Har alltid tyckt att de passade bra ihop i serien iaf och lille MJ där också. Gonatt:* 


Mer av dig.


HAHAHA, för skön!


sommarlov.

2 "riktiga" dagen på sommarlovet, och jag har knappt gjort någonting, härligt! Längtar bara efter att solen ska komma fram just nu, det känns inte som sommar när det bara regnar hela tiden. nästan då. Men aja, det är väl antagligen så den svenska sommaren är. Jag tror nog jag ska flytta till ett varmare land, typ USA sen när jag har gått ut gymnasiet eller längre fram. Har visst slutat regna nu. Men kom på att jag är hungrig, så ska nog dra en pizza ifrån frysen. Mumms'
- blev visst "Bombay" som det så fint heter istället, mycket bättre!


Liseberg

Var på Liseberg i Söndags. Det kändes som om det var hur länge sen som hälst man var där,  måste vart två, tre år sen iaf. Men det var en fett lång men kul dag. :) vi kom dit vid 12 när det öppnade och åkte hem vid 9 när det stängde.  Åkte den nya hanghai tror den hette så, den var väl helt okej kul ändå måste jag säga. Men den slår inte spinrock, den är typ underbar. Älskar den! Och colorado då också, drog men Niklas (lillebror) till den flera gånger, även att han inte ville bli blöt, hehe. Ah... lägger in en liten bild här också. 



B&J -bästa glassen!


Välkommen till min nya blogg!

Tänkte att det var på tiden att skaffa en blogg nu.
Jag får se hur mycket och ofta jag skriver, men fortsätt läsa. :D

RSS 2.0