klackar.

Imon blir det ullared i högklackat för min del!  /johanna




första helgen på looooovet!

Bra, rolig, och konstig helg! Träffade både nytt och gammalt folk(y) massa kul och skratt blev det. Sånt gillar vi. Var därimot mycket med samma känner nu.. Pratade inte lika mycket med alla fina vänner som jag skulle kunnat ha gjort:/ Sånt måste det bli ändring på! pusss på alla som gjorde helgen bra!


 


 


It takes time to love.




mat

Johanna var i Bodafors idag. Hon var hos dietisten. Dietisten och vi kom fram till att jag troligtvis inte har laktos utan att jag inte ska äta fet mat istället. Där bytte jag plötsligt hon till jag. Och att jag inte ska äta fet mat beror inte på att jag är tjock. Nej det beror på att jag mår illa och får ont i magen när jag äter för mycket fett typ.



inte riktigt på detta sättet då men, hahhaha


städning&e-type

HEHHE, ni läste rätt. Konstigt nog. Kommer mer om andra saker ganska snart..!


chill

Lat helg. & det behövdes :)
I fredags var jag hos Carro, med Desse och Maggi med, och färgade håret, idol, B&J, musik, tacopaj, kollade bilder, chips, dipp och massa mys:*
Sen i går och idag har jag typ sovigt hela dagarna:D sen övningskört lite och fixat massa.


Kollade nyss på TOP MODEL, missade nästan halva:( men hann se lite iallafall, loooooove it!


yellow,


brownie.


Ursäkta de mycket överredigerade bilderna :)))))))

yes. äntligen brunt igen!
Köpte toningen Color Touch (Wella) i fredags hos frisören, glad att jag köpte den där, annars vet man aldrig hur det hade slutat. Kunde fått typ grönt hår. Men hade tänkt att färga om det igen i samma färg typ nästa helg, skulle det, så att det håller bättre:)  puss!  


lillen


En av mormor&morfars bebiskatter..

Hur söt får man va? :)
/JOHANNA♥♥

RSS 2.0