praktik

Åhåhå äntligen har jag hittat en praktik-plats! Som jag har letat och ringt... fett!




to do'

Okej nu ska ni få veta mitt schema för dagen:

- Kolla färdigt på lyxfällan
- Läsa Romeo & Julia boken
- Sova
kanske lite data däremellan och så med, ganska nice ändå.




Romeo och Juliet är en riktig klassiker. Jag gillar inte riktigt klassiker




Allt på en och samma gång

Jag är så dålig på det här med uppdatering men vad gör det?:) Förra veckan hade jag sportlov och det är = Sälen! Lika kul som alltid jag älskar verkligen att åka skidor. Och alla goa människor på det, alltid kul med både lite nytt och gammalt folk. Det blev både Lindvallen, Hundfjället, Tandådalen och Trysil. Dock var det väldigt kallt, och inte det bästa vädret vilket var synd. Fast då blev det istället en hel del tid spenderad i värmestugor och det är ju alltid mysigt. Gud så mycket fika. Har tyvärr inga bilder från denna vecka, synd

Vad mer, veckan innan så fyllde min kusin Jim 8 år! Så då firade vi han och spelade lite wii och skjöt lite med hans nya pistoler eller vad det var för något på en tavla, alltid lika kul att träffa sina småkusiner. En annan dag lagade jag och vännerna mat och myste lite framför tv:n (mello). Sjöng lite karaoke också ju. Sedan kommer jag inte ihåg mera.









Hola

Idag är inte min turdag. Inte igår heller faktiskt, har nämligen försovigt mig så att jag har missat massa i skolan... Men ganska gött att vara hemma ändå när man ändå inte har så mycket val lixom!





fjärdarrr





Items by Johanna (inte jag dock!)

Fräsiga. Jag gillar fjädrar



Home is wherever I'm with you

Nu har jag fixat lite här på bloggen så att det iallafall ser lite normalt ut :). Jag blir galen på alla dessa koder, så krångligt. 

Nu är det så att typ alla redan har lagt ut denna, men det gör ju inget. Så bra ni måste kolla om ni inte sett den!  




RSS 2.0